BUITENRECLAME IN WIJDEMEREN


Prominent aanwezig op alle invalswegen van de Gemeente Wijdemeren (23.500 inwoners) staan acht City Signs met de mogelijkheid om te adverteren op A0 formaat.

De bovenzijde van de zuilen is exclusief bestemd voor informatie van de gemeente, zoals (niet-commerciële) mededelingen over wegafsluitingen, berichten over ijsbanen, kermis, braderie, etcetera. Door de actuele berichtgeving aan de bovenzijde blijven de zuilen aandacht vragen, en treedt verveling / gewenning niet op.  De onderkant is geschikt voor A0 (landscape) presentaties. 24 uur per dag, 7 dagen per week is uw presentatie verlicht te zien, dus ook in de donkere jaargetijden.

Een moderne manier van adverteren, in een aantrekkelijk gebied, gelegen tussen Amsterdam en Utrecht.

A0 posters

Vijf zuilen zijn uitgerust met A0 posters, bij uitstek geschikt voor langdurig adverteren. Minimale looptijd is één maand, maar ook voor actie termijnen van bv twee weken denken wij graag met u mee. Prijsvoorbeeld: 75 euro per locatie / per maand, 300 euro voor vier locaties. Poster 40 euro p/st  (prijzen ex. btw). Bij langere looptijdmaken wij de prijs op maat. Geen lang lopende contracten, gewoon per maand adverteren!

A0 LED

Drie zuilen hebben wij voorzien van LED schermen, het betreft de zuil op de rotonde bij het Gemeentehuis van Loosdrecht, de zuil op het Zuidereind in ’s Graveland en de zuil op de hoek van Rading en de Noodweg. Deze zuilen zijn erg geschikt voor actiematig gebruik. Prijs: 50 euro per week/locatie. Ook hier geen contracten, gewoon per week adverteren.

U kunt het bereik van uw presentatie vergroten door het uit te breiden naar onze ‘narrowcasting locaties’.

*(Voor het aanmelden van evenementen kunt u terecht op de website van de gemeente Wijdemeren via deze link: Aanmelden Cityinfo )

Rotondes

De gemeente Wijdemeren beschikt op het moment over drie rotondes. Screen4all onderhoudt deze in samenwerking met lokale ondernemers. Ook het verzetsmonument bij het politiebureau hoort bij deze afspraak en wordt door Screen4all en haar partners onderhouden. Adverteren op de rotondes behoort hierdoor tot de mogelijkheden, wellicht uw visitekaartje?

Locaties

Op onderstaande kaart is te zien welke op welke locaties/projecten Screen4all actief is.

CONTACT


Geïnteresseerd in narrowcasting of buitenreclame? neem direct contact op

LOOSDRECHT // INFO@SCREEN4ALL.NL // 06-12 11 69 68